tisdag 28 september 2010

Tur att hon somnade!Jag och Freya tog en promenad bort till ett litet köpcenter som heter 421. Och hon var inte alls rolig att ha och göra med. Hon bara gjorde saker hon inte fick, sprang ifrån mig så jag fick leta som en galning och fråga personal om dom sett henne någon stans och släppa vagnen med alla värdesaker för att få tag på henne!
Sen sitter hon och hånar mig. Jag verkligen HATAR det! Om hon sitter i vagnen och skriker (för att hon tycker det är kul) och jag ber henne sluta så tittar hon hånfullt på mig, flinar och skrattar och fortsätter att skrika!
Jag blir galen! Va fan ska jag göra när hon blir sån här?? Hon är som en liten tonåring!

Det var tur att hon tillslut somnade för jag började få nog. Det var inte långt ifrån att jag tog Coca Colan jag hade kvar och tänkte hälla det över henne bara för att få henne att hålla truten!
Barn kan verkligen få det värsta ur en...och det gör så ont för det är det sista man vill mot dom! =(

4 kommentarer:

Anonym sa...

haha a låter verkligen som det är en marddröm att ha barn ibland.. ser inte fram emot den dagen jag får barn och måste stå ut med dessa dagar. Kramar

Anonym sa...

Usch jag vet precis vad du menar! När mina pojkar går ihop för att jävlas tillsammans blir jag gråhårig!!!

Det finns inget som är så fruktansvärt som trots, speciellt när man ser att barnen faktiskt njuter av det.
Kram

Tokiga jag sa...

ja fy fan. 3 års-trotsen SUGER! Vissa dagar har jag tålamod och orkar ta det lugnt och prata med henne, bemöta hennes utbrott med ett leende och försöka förklara att detta är inte okej osv. Vissa dagar ber jag henne helt enkelt hålla käften och kastar in henne på rummet för jag orkar helt enkelt inte!

Lenaa sa...

Sessan: Åh va skönt att det inte bara är jag som är sån. Jag kan också le och ta det lugnt men när hon hållit på i flera dagar eller när man är ute bland folk, då blir jag galen!

Jag vet att det "bara" är trots men det är ändå inte okej. Hur tusan ska man göra för att få henne att visa lite mer respekt? =/

Johanna: Nä precis, när dom njuter av det blir, iaf jag, sårad! Vet att man inte ska ta åt sig men hur lätt är det när hon lyckas förnedra en så och speciellt ute bland folk där man inte har något rum att kasta in henne i??