söndag 26 september 2010

Hes

Det var riktigt trevligt igår på middagen hos Monica och Gilbert. Vi åt, fikade, drack lite vin och tjöta. Freya lekte med några andra tjejer som var där (skolbarn, vet inte riktigt hur gamla dom är) och hon trivdes kan jag säga. Bli omhändertagen och få vara med dom stora tjejerna! Dom tog med henne ut och gungade själva och det gick hur bra som helst! Riktigt skönt för oss kan jag säga ;)

Freya blev dock väldigt hes under kvällen. Det började redan på dagen men under kvällen blev det väldigt hest! Även idag är hon super hes, snorig och hostar. Vet inte helt hundra än men det blir nog att VABBA imorgon.
Vi trodde att nu när hon hade lunginflammation och fick pencillin så skulle det värsta förkylningarna och det ute bli ett tag men icke. Hon har iofs varit frisk längre nu än innan men jag hade hoppats på att det skulle gå några veckor till..

Storhandla idag och köpa ett element till Freyas rum. Det är så kallt i lägenheten men Freyas rum är helt galet kallt. Redan! Sen i vinter då går det inte att sova där för att det drar så mycket och är så kallt. När jag och Patrik hade de sovrummet så vaknade vi varje morgon med halsont och genom frusna. Huua!

Hoppas ni haft en trevlig helg och att söndagen blir lika så =)
Kram på er!

1 kommentar:

Anna sa...

Det rummet är iskallt hos oss med. Speciellt om dörren varit stängd ett tag. Slängde in en termometer, men den har ännu inte varit under 20-strecket, så än känns det nog värre än det är. Snart tar vi nog också fram vårt extra element =)