torsdag 23 september 2010

Grodor

Våran gulliga granne Gunilla sa till oss för några dagar sedan att hon hade lite pussel som Freya kunde få. Jag sa att vi kan komma upp någon dag i veckan så Freya får hälsa på er och bekantas lite mer.
Så idag gick vi dit. Deras sons hund tar dom hand om lite då och då och det är en stor stark hund! Självklart var han där och stackars Gunilla orkar inte hålla emot honom när han bestämt sig för att hälsa. Han var såklart mest nyfiken på Freya och flög på henne. Freya blev såå rädd! Hon skrek och skrek och jag fick snabbt lyfta upp henne (hunden är mycket större än henne!) för att hon inte skulle hamna under honom.
Hennes man kom sedan och fick in hunden. Freya stackarn var helt panikslagen!

Dom höll undan hunden så vi gick in ändå (hade vi inte gjort det så hade Freya aldrig vågat gå dit igen) och in i köket där hunden inte var. Sedan fick Freya 4 stycken pussel och även spelet "Grodan" (eller vad det heter).
Ni vet när man trycker på dom så hoppar dom iväg och så ska man försöka träffa i en hink?
Då lugnade Freya ner sig och i köket hade dom en undulat och den blev hon fascinerad av!
"Mamma, fågeln pratar med mig!"


När vi kom hem visade vi Patrik Grodspelet och sen var det igång. Vi satt och sköt dom där grodorna på varandra och överallt i 30 minuter! Haha!
"FROG ATTACK!", skrek jag och Freya och bombadera Patrik med grodor! Man blev ganska öm i fingrarna sen kan jag säga, hehe!
Ska strax lägga mig. Och imorgon är jag ledig! Gabriel ska på schack tävling så jag blir hemma. Freya får ändå gå till dagis men bara mellan 9-14 för jag ska nämligen prova på Hot Yoga! Zumban var ju inget för mig så provar detta istället. Sen blir det mys för hela slanten med världens bästa Freya!

Natti natt!

2 kommentarer:

B sa...

Åååååh, grodspelet är det BÄSTA :-)
Hahaha, nu hamnade jag i lite av vad man kan kalla för nostalgi.

Hoppas du får sova sött!
Kram

Lenaa sa...

Ja men eller hur! Helt underbart är det. Man fastnar verkligen i det, svårt att sluta! Perfekta familjespelet =)

Kramis!