onsdag 22 september 2010

Frisk luft!

Tack snälla "Annie"! Frisyr och frisyr, det är faktiskt bara ut växt från en gammal kort frisyr! Har inte klippt mig sen i Mars. Jag har väldigt tjockt hår och ganska mycket volym. Innan har jag inte alls gillat det, har plattat det, tunnat ur det massor (!) för att bli av med det men det kommer ju tillbaka. Men nu börjar jag verkligen tycka om mitt tjocka hår och tycker att det passar mig precis som det är.
Vill dock klippa mig (inte tunna ur!) men bara finslipa lite för jag vill att det ska bli liite längre och färga det igen. Har dock inte bestämt mig om jag skall ta mörkbrunt eller svart? Det lutar liite mer åt mörkbrunt då det känns lite mer levande på något sätt, samtidigt som jag bara älskar svart =)


Kort och tunnt                                           Mellanlångt/kort och tjockt
Det blev att gå en bit i skogen, hur långt det blev vet jag inte dock. Alla dom andra sprang ju men vi gick/joggade/rullade fram så vi tog en kortare bana än den på 8 km som dom andra tog. Vet inte hur lång banan var vi tog men kanske 3 km iaf. Sen blev det lunch som man tatt med själv och sen åkte vi tillbaka till skolan och sen hem. 
Rätt bra dag tycker jag och dessutom har vi haft sol och fint! Då är det riktigt härligt att vara ute i skogen =)

Kom nyss hem så ska strax sticka iväg hämta Freya. Patrik jobbar över idag och är inte hemma förens 20.00-20.30 ca! Herre guu...jag skulle aldrig palla jobba över 12 timmar på ett lager! Han är dutti min Patrik ;)

2 kommentarer:

Hanna sa...

Vilket underbart vackert kort det är på dej det där högra tycker jag! Snart ses vi, kan knappt bärga mig! Kramkram!

Lenaa sa...

Tack vännen! =) Ja det är bara två veckor kvar! Weei!! Eller ja.. 3 veckor typ.. Universeum hade jag tänkt att vi skulle gå till då ;)
Kramar!