torsdag 16 september 2010

Olycksfågel

Bara för att det regnade i morse med så var Freya rädd för att "Oskar" skulle komma tillbaka. Jag sa att det gör den nog inte men om den gör det så är det ingen fara så länge man håller sig inne. Men hon var ändå väldigt nervös. På dagis sa jag att får hon sån panik igen så vill jag att dom ringer mig, för jag vill inte att hon ska vara panikslagen. Hos mig eller Patrik vet jag att hon känner sig trygg och lugn.

När Patrik hämtade Freya på dagis så hade hon ganska nyligen ramalt ner från stolen och slagit i hakan i bordet så hon hade ett schysst jack i tungan! Hon hade även slagit i huvudet i stolen så personalen var lite oroliga och sa att vi måste nog hålla lite koll på henne under kvällen så hon inte börjar sluddra eller blir ovanligt trött.
Inget vi har märkt av, tack och lov! Dock har hon varit ledsen över att hon haft ont i tungan. När vi skulle äta så var hon riktigt hungrig men grät samtidigt för att det gjorde ont. Mammas snutta!
Nu har hon lagt sig och fick Ipren som smärtlindring. Det är nog bättre redan imorgon!

Jag blev riktigt arg idag. Jag hade bokat konferens rummet på skolan för en vecka sedan, för en logoped (talpedagog) skulle komma och filma Gabriel. Vi behövde ett tyst rum så därför var det rummet perfekt.
Men när jag kommer dit så blir jag stoppad och så säger en av personalen att jag inte fick gå in där. Jag förklarade att jag hade bokat men tydligen så var rektorn och VD:n och en massa folk där. Jag kollade då bokningsschemat och nog fan har dom bokat över mig!!
Det må varit rektorn men då kan dom väl för tusan säga det till mig och erbjuda mig ett annat rum??
Så vi fick flänga omkring och leta ett rum som var tyst nog och det tog sin lilla tid. Vi fick tillslut trängas i ett pytte litet kontor. Vi hann med det vi skulle göra men fasen va sur jag var!
Kanske är det töntigt men jag tänker ta upp detta med rektorn imorgon, för jag tycker att det är respektlöst! Det minsta dom kunde göra var väl ändå att bara meddela mig så jag hade en chans att fixa detta INNAN vårat möte började. *Muttrar*

2 kommentarer:

Emelie sa...

Stackars liten :-( Hoppas det blir bra med tungan, tänk va illa dom slår sig dom små! Riktiga hjältar är dom!

Evelina är också lite rädd för åskan, jag tycker att det är mysigt dock :-)

Förstår att du blev irriterad och arg över "ombokningen" och tycker absolut att du ska ta upp det med rektorn!

Kram

emelie sa...

Ja, riktigt obehagligt! Jag som kan vara lite mörkrädd annars! Hoppas dom inte är så dumma och kommer till samma ställe igen! Vem vet, dom kanske är så "smarta" och såg att det bor småbarn här och tänkte att dom kan ju faktiskt vara vakna på natten! hehe! Var uppe inatt och gjorde välling. Vem vet, dom kanske såg mig då och åkte vidare till andra huset.. Går runt och kollar efter borrhål i fönstrerna nu..