måndag 13 september 2010

Händelserik utflykt!

Freya och jag hade en underbar utflykt! Vi var vid havet i 2 timmar och bråkade inte en enda gång!
Först sparkade vi lite fotboll, sen gick vi upp bland klipporna och fikade. Freya sprang upp å ner och skrattade. Jag verkligen såg hur hon njöt!
Sen började det hända grejer. Först så blev Freya bajsnödig.. Ja, vad gör man? Hon fick bajsa inne i en buske (där ingen har någon som helst anledning att gå) och sen kom jag på att jag hade glömt att ta med papper! Så vi fick göra på det gamla viset...torka röven med löv! Haha! Freya tyckte att det var sådär... 
Vi fortsatte och busa och gick en bit ifrån vårat fika som bestod av ostbågar (det enda jag hade hemma) och festis. Vi hör prassel, jag vänder mig om och ser kråkor som slåss om våran ostbågepåse!!
Jag rusar upp och skrämmer iväg dom, Freya efter och vrålar hon med. Hon går fram till högen med ostbågar som ligger över klipporna och är så upprörd!
"Ajabaja fåglarna!", skrek hon till dom.
"Fy fan fåglarna, inte ta vårat fika!". 
Jag satte i halsen och fick hålla mig för skratt! Haha! "Så får man ju inte säga..." 
Hon började plocka i ostbågarna och svor över kråkorna. Jaja, några hann vi ju äta iaf.

Vi gick ner till vattnet för att känna om det fanns någon värme kvar (svar nej!). Medans jag försökte parkera cykeln i sanden så kikar Freya runt. Hör hur hon skriker till och kommer springandes mot mig.
"Mamma! Jag är rädd!"
Ser att det ligger maneter över hela stranden, tur att hon hade skorna på! Sen hittade vi även en krabbklo och ett ostron. Freya ville absolut bada så hon fick ta av sig skorna och känna på vattnet. Hon badade inte kan jag säga ;) Men när det var dax att cykla hem ville hon ändå bada. Det fick hon ju inte så hon blev lite ledsen men det gick över ganska snabbt. 
Så hon är helt slut nu kan jag säga! Jag märkte dock att hon var mycket snällare och mysigare mot mig. Kändes som att vi båda var mer tillfreds. <3
















Ajabaja fåglarna!

Freya håller hårt i påsen












3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, ja nöden har ingen lag :-)

Helt underbara bilder på din fina dotter!
Och helt fantastiska ögon du ha tjejen!

Kram

Hanna sa...

Vad härligt! Längtar supermycket efter er, nu är det bara några veckor kvar! :) KRAM

Sanna sa...

Fantastiska kort!