torsdag 5 maj 2011

Här kommer svaret!

Nu är ni allt bra nyfikna va? Hihi!

3 st tror att det är en flicka
9 st tror att det är en pojke


Svaret är....


en....
Flicka!


Nu är det som sagt väldigt osäkert pga att navelsträngen låg bredvid men hon kunde inte se någon pung direkt så hon trodde mer på flicka. Vi kommer ha det i bakhuvudet men jag tror verkligen på att det är en tjej! 
Och vet ni vad? Jag känner innerst inne att det var det jag ville! Blir det nu en pojk så blir jag verkligen inte ledsen men ja...fan va mysigt med en flicka till 

Lite mer info:
Jag har ju inte känt lika kraftiga sparkar som jag gjorde med Freya och har haft mina misstankar om att moderkakan ligger i framvägg och det gör den. Det betyder att den fungerar som stötdämpare och därav har jag inte känt lika tydligt! Men på vänster sida känner jag mycket men inte på höger och det fick jag ju förklaringen på varför. 
Jag jämförde bilderna på Freya och denna och jag tycker att dom är så lika varandra redan nu! Man kunde se på Freyas ULbild att hon hade uppåtnäsa som jag och det har denna ungen med, hehe!
Tjejnamn är såklart det vi har svårast med... Att vi kom fram till Freya bara var ett under så vi får se hur detta ska gå! Men det löser sig nog tillslut.

Jag är verkligen överlycklig och känner mig så glad! Det är verkligen kärlek redan nu! 
Helt jävla underbart! 

1 kommentar:

Anna sa...

Ååååh en tjej till Felix med =D Va kul, grattis! Nu kommer jag bombardera dig med namnförslag som passar med Felix...hahaha typ Katla (njae) KRAMAR!!!