söndag 9 januari 2011

Success!


Ooooh yes!! Freya kom in till oss vid 1 tiden. Hon började tjata om vatten och då sa jag att om hon lägger sig och sover i sin säng så går jag upp och fixar vatten. Lite pip men inget direkt gnäll gick vi in i köket, hon drack vatten och gick jag la sig i sin säng! Jag var lite förvånad över att det gick så lugnt och bra.
Efter kanske 10 minuter hörde jag dock att hon grät inne på sitt rum. Fy va det sved i mitt hjärta! Jag ville bara rusa in och hämta henne men om vi ska få någon ordning på våra nätter så måste vi vara hårda. Och det tog inte så lång stund innan hon tystnade igen och hon låg kvar ända till 6.30 då hon kom in och la sig mellan oss!
SUCCESS! 
Jag berömde henne i morse när vi satt och åt frukost. Gick igenom vad vi gjorde i natt och att det var en bra grej! Att hon var duktig som gick och la sig i sin säng igen. Får se om det kommer gå lika smidigt nästa gång!


Harry Potter står på schemat idag! Jag och Anna ska iväg och kolla in den nya filmen. Jag älskar Harry Potter och Anna... Ja, hon är ett freak när det kommer till Harry Potter, haha! Ska bli kul att gå med henne och att just vi två får komma iväg lite! Vi har heller aldrig gjort något tillsammans på egen hand innan vilket gör att detta ska bli extra kul!

Har du sett filmen?

1 kommentar:

Anna sa...

Freak! haha, jo det är man väl när barna fått namn efter karaktärer ur sagan =) *fniss*