tisdag 18 januari 2011

Goder morgen!

Jag må ha tyskt påbrå men jag kan inte tyska. Stavingen är säkert fel och kanske har jag inte ens rätt ord ;)

Hur som haver, jag har fått sova i natt och i min säng!
Freya kom in mitt i natten men bara för att jag sa till henne innan hon la sig i går kväll, att hon inte skulle komma in till oss för då kan inte mamma sova, så gick hon raka spåret till Patrik istället ihopp om att det skulle fungera. Tack å lov har Patrik verkligen fattat hur jobbigt detta är för mig och att inget av det jag gör hjälper, så han gick upp och la Freya i sin egen säng igen och där sov hon tills hon hörde att vi var uppe!
Sååå jääkla bra!!
Ni vet tanten vi har pratat med för att få lite tips och råd, hon sa ju att Jag skulle ta och umgås mer med Freya osv Men! Jag tror att det är tvärt om! Freya och jag har så starka band och har alltid varit så tätt in på varandra att vi behöver mer spelrum. Därför går det bättre när Patrik tex. lägger henne i sin säng igen och inte jag. Det är nog därför hon blir sur och grinig när dom sitter och myser och jag kommer in. Hon vill så gärna vara hos mig mm orkar samtidigt inte. Hon och jag behöver lite distans.

Ni vet när man är nykär och efter några månader utan att ha kunnat slita sig från varandra börjar man bli irriterad för att man kväver varandra men kan ändå inte vara utan varandra!
Precis så tror jag att det är mellan mig och Freya! Vi älskar varandra så enormt mycket att vi nästan tar kål på oss och våran relation!
Så om Patrik får hoppa in lite mer så kommer hon inse att det inte händer något dåligt mellan oss bara för det, snarare tvärt om! Och där måste vi föräldrar se till att den gränsen upprätthålls för att gör den inte det kommer vi hamna på ruta 1 igen.
Och det tror jag kommer rädda min och Freyas relation även i framtiden, när hon är tonåring tex. Annars kan det sluta illa..
Men nu ser jag ett ljus och de ljuset tänker jag sträva efter vad tanten eller någon annan säger!

Kraaam!

1 kommentar:

Emelie sa...

OJ va tufft ni har haft det!!
SKönt att du hittar egna lösningar nu och att Patrik tog komandot i natt!

Kram