lördag 8 januari 2011

Pigg!

God morgon!

Patrik min fina älskling tog Freya hela natten så jag har fått sova!! Känner mig som en ny människa ska ni veta! Tack så jättemycket älskling! Vet att du inte fått sova så mycket ist men jag behövde verkligen detta =)

Igår så bjöd jag över Anna med hela sin familj över för lite lek och tjöt. Det blev flera timmars lek och barnen som annars härjar och bränner var faktiskt väldigt lugna. Det var inte alls en massa skrik bara för att och springande fram och tillbaka mellan lekrum och vardagsrum. Skönt!
Det är så kul när både barn och föräldrar kommer så bra överrens! Att det fungerar från allas håll att umgås! Synd bara att dom ska flytta.... =( Men å andra sidan så har vi några vi kan semestra till! Vi kommer inte sluta umgås, det kommer dock inte bli denna vardagsgrej bara.

Jag och Anna har promenerat några gånger denna veckan efter att barnen gått och lagt sig. Det har varit så skönt! Vi får tjöta av oss och man får lite ny kraft! Dessutom så har jag gått ner 0,5 kg! Woho!
Det är inte långa promenader men jag har också varit lite mer noggrann med vad jag har stoppat i mig och inte överätit som lätt blir över julen. Och det börjar på att visa resultat redan! Härligt!

Min kärlek ♥ ♥ ♥

1 kommentar:

Anna sa...

Se där ja =) Du har nog rätt vi får höja nivån på promenaderna ett snäpp och kanske gå lite längre nästa gång...