lördag 29 januari 2011

Det gick kanon!

Vi kom iväg vid 10 igår och beräknade att vara framme vid 17 tiden. Men det var så lite trafik att allt flöt på och om vi stannade för kiss pause blev Freya rasande för att vi stanna och inte var framme! Hehe!
Så vi körde på! Hade massa gottit i bilen att äta och dricka så vi behövde inte stanna för att äta. Så vi var framme på strax över 5 timmar! 2 timmar tjänade vi in! Riktigt bra!
Det var dock ett stopp som vi fick göra 1½ mil ifrån Hedemora. Oljelampan började lysa!
Mitt i skogen var vi och det var snövallar överallt så det gick inte att stanna någonstans! Började nästan få lite panik men då kom en uppskottad P lucka. Sen fick vi inte upp huven! Hittade inte spaken till den. Den var inte utmärkt. Efter att Patrik letat på insidan och jag på utsidan så tänkte vi ringa svärfar och kolla men då hade ingen av oss mottagning! Gaaah! Snacka om att man är handikappad utan mobil!
Jag tog då också en kik i bilen och fann tillslut spaken. Den såg ut som en del av inredningen och hade ingen symbol på sig. Men vi fick upp huven, fyllde på olja och körde vidare. Lite surt bara att något sådant sker när man är så nära målet, suck ;)


Idag blir det lekland med dom små. Vettefan om jag orkar det asså! Har sovit rätt kast (Freya snarkade, lampan var tänd men jag orkar gå upp och släcka mm.) Blir ju sånt jäkla liv! Tur morfar skall med också ;)

3 kommentarer:

Emelie sa...

Jag har en award/utmaning till dig!!

Emelie sa...

oj, vad fort ni hade kommit fram, inte illa!!!

Lenaa sa...

Ja det gick kanonfort! Fattar inte hur för jag körde inte så mycket för fort =)