söndag 31 oktober 2010

Tack!

Tack för era tips!

Annie: Det var en riktigt bra idé! Om hon själv får smycka den kanske det känns bättre (och finare). Hon brukar hjälpa mig då och då att ta i och ur.. Men om hon får göra den fin själv så blir det nog bättre! Det ska jag prova, tack!

Mamma: Problemet är ju att tyget kommer bli blött och det blir fuktigt och kanske luktar =/ vi har ju lite problem med sånt i denna lägenheten.

Fick också tipset på FB att sätta pottan i vardagsrummet och sedan sakta men säkert flytta in den till badrummet igen. Jag får helt enkelt prova med dessa tips och hoppas på det bästa! Snuttan ska ju inte behöva vara rädd för badrummet... =)

Snart kommer Malin och hämtar mig så ska vi sitta hemma hos henne med alla våra scrapbooking grejer och göra lite julkort och allt vad vi kan komma på. Ska bli mysigt!

Hej svejs!
(/ignore my t-shirt, haha!)

4 kommentarer:

Tokiga jag sa...

ja jag LOVAR att när skruttan är 15 år så kissar hon på dass och inte på pottan i vardagsrummet haha så bara låt de ha sin gång gumman <3

Patrik o Freya sa...

MY COCK IS MUCH BIGGER THAN YOURS!

carrie sa...

hahaha var har du fått tag i den tröjan....hihihi

Emelie sa...

Hmmm boyfriend t-shirt tror jag bestämt, haha GRYMT!!
Iallafall nu såg jag vad Annie hade skrivit och det låter väl jätte bra!! Testa att ah såna där magnetbokstäver där eller nått ;-)

Jasså, har ni fukt i längenhetn :-(

Kram