lördag 9 oktober 2010

Bättre sent än aldrig!

 Igår vid lunchen fick Gabriel en liten kompis! Han tog en potatis klyfta på gaffeln, råkade vifta till så den flög iväg. Han tittade på golvet men såg den inte. Sen när han tittade upp såg jag att den landat på hans axel! Haha! Som jag skrattade!Stackars Hanna, hennes tåg blev försenat 2,5 h! Sj.... jag säger då det! Men hon kom ju fram iaf och vi möttes upp vid mitt jobb. Hon fick träffa Gabriel och när hans taxi hämtat honom åkte vi och fikade. Blev bärpaj med vanilj sås, mmm! Sen kikade vi lite i affärer innan vi skulle åka hem till en väntande Freya. Men som hon fick vänta stackarn.... Vi missade den bussen vi tänkt ta men så hann vi med en annan buss till Frölunda och så skulle vi byta buss där. När vi är nästan framme ser vi bussen vi skulle bytt till åka iväg för den vi var på var försenad... Suck! 
Jaha, så vi stod på Frölunda nu istället och fick vänta på nästa buss. Nu var klockan 18.30 redan och vi som skulle handla mat.. Fick bli pizza som jag och Hanna skulle hämta upp då bussen stannar i närheten av pizzerian. Patrik ringde och beställde och när vi kommer dit är det så galet mycket folk! Hela Askim skulle visst äta pizza, hehe. 
Där fick vi dock vänta också, dom hade så sjukt mycket att göra! Folk som ringde och beställde skulle få vänta 30 minuter! Tyckte dom kämpade på bra där, grabbarna! 
Vi fick våra pizzor till slut så vi rusade hem och när vi klev innan för dörren kommer en springande Freya mot oss! Hon var så glad att vi ÄNTLIGEN var hemma! Hon var så stojigt och spelade pajas för oss, sötnöt!


Hon hämtade nattblöjan och busade med oss genom att komma med den på huvudet! Hehe!

Får se vad vi hittar på idag. Hanna vill gå till Universeum men efter som Freya är ganska jobbig att ha på såna ställen just nu så får vi se om vi går dit eller hittar på något annat! =)

1 kommentar:

Emelie sa...

Kul att din vän har kommit :-) Vilken sressig hemfärd ni fick då haha!!!
Hoppas ni får en superhelg
Kraam