måndag 11 oktober 2010

Mötet

Föräldrar mötet var väl inget att hurra för. Jag ställde 2 frågar (och jag var den enda med frågor) och den ena som var den mest seriösa flummades mest bort. Min fråga var, "Kan ni inte skriva en lapp när ni gör utflykter? Kanske kommer hönsmamman fram i mig men jag skulle vilja veta om Freya är utanför dagis, ifall det skulle hända något."
Min fråga grundades på att dom hade varit på teater för några veckor sedan på ett annat dagis och då åkt buss dit. Freya kom hem och pratade om en massa saker som jag inte förstod ett skit av. Dagen efter så kom en av fröknarna fram och berättade om det. Kul tycker jag men jag hade velat veta om det INNAN dom drog iväg. Svaret jag fick var något i stil med, "Ja men händer det något så får du ju reda på det!" Och så skrattade dom!
Jag tog faktiskt lite illa vid mig. Tänk om Freya hade blivit på körd och så fick jag ett samtal om det när jag tror att hon är trygg innanför dagis staket! Då hade jag blivit förbannad för att dom inte informerat mig om det!

Sen är ju nästan alla över 30... Känner mig ganska liten bland dom och ibland upplever jag att dom behandlar mig så. Tex. om min fråga ovan.. seriöst svar jag fick då.. hmm...

3 kommentarer:

Emelie sa...

Riktigt dåligt att ni inte får reda på när dom gör utflykter! På torsdagar går Englas dagis till skogen och det vet vi om. Om dom gör någon annan utflykt brukar vi få reda på det i god tid! Både med lapp och muntligt!

Dom andra föräldrarna är över 30 dom flesta också!

sanna sa...

Hur kan dom behandla er på detta sätt? Du borde ta upp det med Rektron eller kommunen alternativt byta dagis. Känns väldigt oseriöst. Dom måste väl ge dig en lapp minst en veckan innan så att du har koll på vart dom är i fall något händer!

// Sanna

Lenaa sa...

Tack! Då är det inte bara jag som är löjlig. Rektorn har jag haft kontakt med innan och det är ingen jag vill prata med igen.. Har varit nära på att byta dagis innan pga deras dumma bemötande och slingrighet... Får se hur det går, för Freya trivs ju, men vi tycker inte att det känns så bra.