måndag 1 november 2010

Höstlov!Hehehe, ja t-shirten är faktiskt min! Jag vann en t-shirt från radiostationen Bandit Rock och när jag var där och hämtade Bandit t-shirten så fick jag även den t-shirten. Dom sa att det kanske inte var helt "rätt" men dom ville ge mig fler saker så jag tackade och tog emot! Fick även en snygg snusdosa med deras logga på till Patrik. =)


Idag blir det att införskaffa lite klistermärken eller magnet-bokstäver att sätta på tvättmaskinen! Vilka bra tips ni kommer med, det tackar jag för! =)

Japp, då var det höstlov och det positiva med att jobba på en skola är ju att även jag får lov! Perfekt att det hamnar på samma vecka som jag fyller år.
Ang. min klänning... Jag har inga skor som matchar och när jag var hos Malin igår så kollade vi om hon hade något som kunde passa men icke.. Och hittar jag inga skor som passar så kan jag ju inte ha klänningen!
Känns dock lite jobbigt att behöva köpa nya skor bara för det.. Så jag ska faktiskt ut och leta efter en annan klänning att ha på mig och använda denna till jul/nyår ist! Då är jag ändå inomhus och behöver inte tänka på skor =)

Har ni nå tips på en bra butik där man kan hitta fina och prisvänliga klänningar/tunikor?

1 kommentar:

Emelie sa...

Kom ju på att jag glömt svara dig angående Skopunktens kvalitet!
Alltså jag tycker dom ahr bra med tanke på att dom rä så billiga, sen är det ju som i alla affärer, en del är mindre bra, men jag kan säga att jag har alltid varit nöjd med det jag har köpt där ;-)

Hoppas du har en bra födelsedag! Kram