tisdag 28 juni 2011

Hurtig!

Idag har jag varit lite hurtig! Har länge velat ta promenader men på kvällarna är jag för trött och orkar knappt runt kvarteret så det har inte blivit av. Men nu när jag ändå "bara är hemma" så kan jag passa på och ta en promenad efter jag lämnat Freya på dagis!
Det blev ingen lång vända alls (!) men det är en början. Försökte gå lite fortare än vanligt och svänga lite extra med armarna. Satte händerna mot en "gris" och gjorde 10 breda och 10 smala armhävningar också! Känns bra! Känner ju att min kropp inte riktigt gillar det (fick en del sammandragningar och så) men jag kommer fortsätta så länge det inte tar ut mig helt eller att sammandragningarna gör ont. För någon form av kondition till förlossningen vill jag allt ha! Hur ska man annars orka lixom?

Har varit sugen på att jogga ända sedan jag blev gravid. Konstigt, för jag gillar inte alls att jogga annars! Jag springer lite för klumpigt och får lätt benhinneinflamation så jag går helldre snabba promenader. Men nu har jag verkligen sug efter att springa! Knäppt!

Tänk när man kan hålla på så där igen och vara lite fastare i formen ;)


Ska till Frölunda Torg en sväng strax. Måste köpa nya bh:ar då dom jag har är lite för små nu.... Känns dock så dumt att behöva köpa ny nu för om dom växer ännu mer så kanske jag måste köpa ytterligare en ny sen! Lägga massa pengar på bh:ar man knappt hinner använda, det känns sådär. Får hoppas på att jag hittar någon bra som passar hela tiden ut!

1 kommentar:

Malin sa...

Köp en sportbh så kan du ha den ett tag :)