onsdag 10 november 2010

Bok?

Jag funderar lite på om jag skulle skriva en bok om förlossningsdepression och min upplevelse kring det. När jag letade på bibblan om andra kvinnor som varit med om detta hittade jag enbart två böcker! Den ena var mycket värre än vad jag varit med om och den andra var nästan lite klen istället.
Om jag tänkt publicera, det vet jag inte, men för min egen del och kanske dom som jag vet har/har haft det skulle vilja läsa. Kanske är det någon som misstänker att dom lider utav detta men inte vågar säga något kan läsa min historia och då kanske vågar söka hjälp.

Tror ni att det är en idé? Är det något ni skulle tycka vara intressant att läsa?Om du, som läser min blogg, känner att du kanske kan lida av det eller misstänker att någon i din närhet gör så är ni välkomna att höra av er till mig. Ingen ska behöva gå i 2 år som jag gjorde. INGEN!

Skicka en kommentar (jag publicerar givetvis inte dom inläggen) eller maila mig:

trollmammanlena@gmail.com

Tveka inte.

5 kommentarer:

Sofia sa...

Ja. Skriv!!

Hanna sa...

Jag tycker absolut att du ska skriva en bok! Du är verkligen superduktig på att skriva och jag tror att många skulle vara hjälpta av det.

Pussåkram

carrie sa...

ABSOLUT!

Emelie sa...

I 2 år???? Herregud!! :-(

Sanna sa...

Skriv en bok Jag skulle köpa den och läsa den.. Sök på intent för det finns massor av ställen där man kan vända sig för att få hjälp med publiceringen!

Lycka till...


Otroligt 2 år..

//Sanna