fredag 14 maj 2010

Stanna eller byta?

Har inte orkat skriva dom senaste dagarna. Var helt färdig efter veckans uppståndelse. Rekorn har nu pratat med dagis iaf och dom ringde upp oss för att bestämma en tid nästa vecka som vi sätter oss ner och pratar om detta. Så vi får se om vi kan lösa detta.
Vi var till det andra dagiset och kollade och det verkade bra men ja...det kändes inte klockrent. Man måste delta i så mycket på sin egen fritid (som är okej för mig men inte för Patrik) plus att man måste skicka med sitt barn egen frukost, som öppnar inte förns 7.30 och stänger 16.45. Så det är lite så mycket som är osäkert för att vi ska kunna byta bara sådär.
Så vi får prata med Freyas dagis nästa vecka och sen efter det får vi besluta hur vi vill göra.

Patrik är sjuk men jag å Freya gick in till Anna igår som bjöd på mat! När det var läggdax för barnen så gick jag hem med Freya (som somnade tokfort! Ovanligt) och sen gick jag tillbaka över till Anna och så satt vi och snackade en massa fram till 22.30! Mys!
Triva så sjukt bra med dom. Anna är helt underbara och så lätt att prata med. Känns nästan som att vi känt varandra hur länge som helst! Mattias är också super go och lätt att umgås med och deras son William, vilken stjärna! Haha! Han är så grym. Så söt och full i fan, hehe. Och det bästa är ju att Freya och Wille är så förtjusta i varandra! Dom blir så glada när dom ser varandra! Sötnosar!
Vi kommer nog få många trevliga stunder med den familjen och det ser vi fram emot!

Kram kram

1 kommentar:

Anna sa...

Ni e helt underbara ni med =) Kramkram