torsdag 27 maj 2010

Stackars liten

Freya somnade 19.30 igår men vaknade till å från i 1 timme och var ledsen. Sen braka helvetet loss. Hon skrek och slängde sig på golvet och skrek "Jag vill inte!", "Jag har ont".
Sen pekade hon på höger öra och ville att jag skulle blåsa och pussa. Hon lugnade ner sig i någon minut och sen satte hon igång igen. Hon visste inte vart hon skulle ta vägen. Hon ville vara i min famn den klarade inte av att sitta still så hon for överallt och skrek så hon skakade!
Gav henne nässpray och Ipren vilket inte verkade ge så mycket resultat. Freya har aldrig haft öroninflammation innan och jag själv har bara haft det en gång när jag var mindre så jag vet inte vad man skall göra ritkigt. Att man ska sitta upp vet jag men inte så mycket mer.
Trodde vi skulle få åka in akut för hon hade så ont, men sjukvårdsupplysningen sa att dom på sjukhuset inte kan göra så mycket så det är bättre att stanna hemma och åka till vårdcentralen idag ist.
Så vi sitter och myser lite nu så ska vi sticka dit runt 8.

Natten har varit lugn. Vi satt upp och sov allihopa och jag tror det gjorde susen. När hon vaknade så provade jag att trycka på örat och det verkade inte göra ont men hon sa "jag hade ont där". Jag har ingen aning om det kan komma och sluta under hela dagen eller om det gör ont hela tiden?
Aja, vi ska ju till VC så får se vad dom säger. Börjar dock bli trött på alla förkylningar vi får HELA tiden! Så kanske Freya skulle behöva pencillin så det rensar ordentligt så vi kan hålla oss friska. Nästa helg ska vi ju till Hanna också så då måste vi vara friska!! Vägrar ställa in resan, som vi längat efter att åka och hälsa på!

Hörs senare igen..

2 kommentarer:

mormor sa...

Stackars mormors snutta!!! Hoppas doktorn hjälper er nu. Kram

Hanna sa...

Stackars lillskrutten!! :( Nä, ni måste verkligen komma nästa helg! Det går bra att sitta upp här också och sova :)