måndag 19 april 2010

Look-a-like

Jag har fått en typ fan-club på jobbet.. Det är några ungar som tycker att jag är så lik Alice i Twilight. Idag så kom en och sa det till mig och dom andra tjejerna stod runt hörnet och fnittrade. Sen så smög dom på mig för att få titta på mig, haha! Strax efter så kom en annan tjej (som jag inte hade sett med dom andra tjejerna först) som kom och såg lite finurligt ut och så tvärstannade hon framför mig och frågade om jag kände någon som hette Jasper? "Jasper? Neej, det tror jag inte, hur så?" "Neej, jag bara undra sa hon och fortsatte men vände snabbt igen och sprang tillbaka upp för trappan och fnittrade. Fattade ju då att det måtse vara en karatkär i Twilight.. Är inte så insatt själv i filmerna så vad vet jag!
Kände mig verkligen som en liten kändis när dom spanade efter mig så där och viskade och fnissade!

Så vad tycker ni? Är jag lik denna Alice? Själv så vet jag inte om likheterna är slående direkt.. =)Försöker se likadan ut, hehe


3 kommentarer:

sara sa...

hehe va söt du är :) ja nu har vi äntligen internet igen :) jobbigt det där med att flytta saker vill inte alltid flytta med hihi :P allt bra med dig?:)

Hanna sa...

haha, nu när jag tänker på det så finns det ju vissa likheter! Å ni är lika söta :) Å Freya är ju för underbar, läste just hennes uttalanden som du lagt upp :) stor kram till er båda!

Linda L sa...

nja lite likhet finns det ju... lena min lilla hallomuffins :)