torsdag 29 april 2010

Bandit besök!

För några dagar sedan så var jag med och tvälade om en t-shirt från Bandit Rock. Det var via Facebook, man skulle kommentera ett inlägg bara, skriva vad man hade för storlek och sen drog dom en vinnare och det blev jag!
Jag skrev: En small hade suttit som en smäck på mig =)

Så idag gick jag dit för att hämta ut min tröja. Kommer dit och möter Mats som leder mig in och letar efter Antonina (som hade denna tävling) som hade min tröja. Vi fick leta lite efter henne så jag fick se en hel del av deras lokaler! Tillslut hittade vi henne och hon var inne i studion och hade precis satt igång en låt så hon kom ut och hälsade på mig. Riktigt trevlig tjej måste jag säga! Vi tjöta på och så gav hon mig ännu en till tröja samt en snusdosa med Bandit loggan på. Nice! Blev grymt glad =) Hon diggade även mina nya skor jag köpt!
Sedan så frågade hon om jag ville kika in i studion, vilket jag såklart ville.
Det var pyttelitet mot vad det ser ut att vara på tv! Dom sänder mellan 7-9 varje morgon på tv 6 och då ser studion ut att vara mega men det är den icke. Rätt mysig är den dock. Lite porrig med mycket rött och svart ;)
Antonina och jag snackade en massa om Metaltown och Sweden Rock mm. Vi pratade på rätt länge. Man kan se på en skärm hur lång tid det är kvar av låten och när det bara var typ 4 sekunder kvar så sa jag att nu kanske du ska sända så jag ska väl ta och gå. Men det var lugnt sa hon, det kom en till låt så hon kunde allt stå och prata lite till. Kul! Kramade om henne innan jag gick, hon var bara så söt!
Träffade även på Fredrik (som också kommenterade mina skor, hehe) som kör på eftermiddagarna och sen när jag skulle gå så kom även Marie som är med i Rivstart på morgonen i tv.
När jag var på väg mot spårvagnen så åkte Marie förbi mig och då vinkade hon till mig. Låter kanske töntigt, dom är ju inte kändisar så direkt men jag lyssnar på dom nästan varje dag så för mig personligen betyder dom en del.

Här är den grymma tröjan jag fick av "Anto":

ROCK ON!

Antonina Kobylinski

1 kommentar:

Kajsa sa...

Men nu måste du ju berätta vad det är för skor som du har köpt!! Man blir ju nyfiken! ;-)