söndag 25 april 2010

Freya ♥

Det är helt galet hur mycket man kan älska sitt barn. Det går verkligen inte att berskriva. Freya är verkligen det mest underbara som har hänt mig. Jag må svära en hel del för det är väldigt jobbigt att vara förälder MEN det är samtidigt det mest underbara man kan bli.
Att få höra sin dotter svara "Jag älskar dig med" när man berättar för henne hur mycket man älskar henne...Ja..vad ska jag säga? Det är oslagbart. Och sen får man en mysig kram och en underbar puss. Det är verkligen kärlek. Att få skratta tillsammans, mysa, leka, titta på tv mm. är så mysigt.
Jag skulle göra allt för Freyas skull. Jag skulle ge min njure, lever, benmärg, mitt hjärta eller hela mitt liv för henne.
Jag kan ibland vara så jäkla rädd för att själv dö för att jag då inte kan se efter henne, se hur hon utvecklas, trösta henne, vägleda henne, glädjas och se hur hon lyckas. Att inte få se hur kommer se ut när hon blir äldre och hur hon kommer vara som person. Det är inget jag tänker på så ofta, så ni behöver inte vara oroliga, men ibland när bussen kör för fort eller liknande kan jag bli rädd.
Freya är den mest underbara lilla människan på denna jord och vet ni vad? Hon är MIN! Hon tillhör MIG! Inget kan slå det.


1 kommentar:

Kajsa & Wilmer sa...

Du har verkligen slagit huvudet på spiken! Det finns verkligen inget större än kärleken till sitt barn! =)

Hoppas allt är bra med er!
Kramar