måndag 29 augusti 2011

Skruttan längtar och vill åka i nya vagnen!

Vi hämtade ju dubbelvagnen igår och Freya har tjatat sedan dess om att gå på promenad. Hon sitter gärna i den och myser, hihi! Vi provade att sätta i liggdelen och hon skulle direkt bädda för bebisen.
"Bebisen ska ligga där i mamma, jag kan titta på bebisen då och om det regnar drar vi över den här. Bebisen kommer på hösten mamma!" 


Nöjd tjeja! Får se om det blir promenad dock. Jag får nog inte ner den för trapporna själv! Kanske blir ikväll isf när Patrik kommit hem och kan bära ner den. 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken snygg vagn! Den ser smidig ut också...

Lenaa sa...

Tack! Ja för att vara en dubbelvagn är den riktigt smidig och inte så tung. Nu har vi ju inte varit på promenad som sagt men har provat en lika dan innan, så jag tror den kommer bli kanon! =)

Anna Eriksson sa...

Vilken kannon vagn! vilket märke är det? Ser oehört smiddig ut, jag ska få tvillingar om fyra månader så en tvillingvagn är ett måste! Ser ut att vara en lätt körd vagn.

Lenaa sa...

Anna Eriksson: Det är en baby travel (Babyproffsens egna märke!). Dom är inte så dyra och dessutom jättebra!
Kolla in denna länken:
http://www.babyproffsen.se/produkt/visa/7:BabyTravel_Dublin_2010

Lycka till!

Anna Eriksson sa...

Tack för vagns tipset! Vi slog till, äntligen en vagn som mi make kan köra. Han siter i rullstol så det är svårt att hitta någon som är enkel att köra efter 2,5 timmar i affären så slog vi till :-)!

Slapp man oroa sig mer för att inte hitta en perfekt vagn!

Ha det bra och lycka till med nummer två, här i min mage är det livat bebisarna vill inte riktigt koppla av.

Lenaa sa...

Anna Eriksson: Men va kul att det passade för er! Kan tänka mig att det inte har varit lätt att hitta en vagn. Många är ju så tunga eller svåra att köra. Grattis! ;)
Tack så mycket och lycka till själva med era två små! Kram!