söndag 28 augusti 2011

Nästan allt är klart!

Vi hade garderober inne i vårat sovrum som gjorde att vi inte skulle få plats med vaggan. Så vi klurade på det ett tag men kom fram till att ställa ut dom i hallen bredvid som andra garderoberna, fast allt längs väggen! Det innebär att hallen och vardagsrummet blir ett enda stort rum! Blev faktiskt riktigt bra. Så jag är nöjd.

Lite saker här å där men det hittar snart sin plats!


Sen har vi idag hämtat dubbelvagnen och även baby-bilstolen! Så nu är det bara vaggan och några fler byxor i stlk 50 som fattas, annars är allting klart! Det känns riktigt skönt, för nu behöver man inte oroa sig ifall bebisen skulle komma ut tidigare. Inte för att jag tror det men det är alltid skönt ifall ifall!


Jag är i v.35 nu (34+3), så det är ca 5½ veckor kvar! Det börjar verkligen dra ihop sig men samtidigt känns det så långt ifrån. Meen jag fick en AHA-upplevelse igår när vi hade ställt iordning garderoberna... Allt blev helt plötsligt så verkligt! Jag bara stod och tittade på allt och kände "shit, snart händer det faktiskt".
Jag är också såå nyfiken på om det verkligen är en tjej eller inte!? Jag själv kände mig ganska säker på en tjej men jag är inte alls säker längre! Och om det är en kille, ja då lär vi handla en massa nya kläder till honom! Jag trodde vi hade gott om unisex-kläder men näääj, där hade jag fel!

Hur mår jag då?
Jag ska väl inte klaga, för mååånga gravida har det mycket jobbigare än jag. Men jag är mycket tröttare igen, mår illa vissa mornar, är känslig för vissa lukter igen, har svårare för att röra på mig och uppe på det har jag blivit förkyld.
Har gått upp nästan 9 kg och lider inte direkt av att vara svullen som många blir. Min förlovningsring sitter fortfarande kvar på mitt finger! Woho! Det trodde jag inte att den skulle få göra så här nära slutet!
Otålig är jag också såklart! Tycker fortfarande om att vara gravid, så jag njuter så sätt, men jag vill ju se vem det är som stökar omkring där inne och få börja vårat nya familjeliv med en till liten skit hos oss!  Läääängtar!!!


2 kommentarer:

Hanna sa...

Åh, vad härligt! Det är verkligen inte lång tid kvar nu :) Så spännande! Vad skönt att höra att du fortfarande mår så bra. Vi får höras på telefonen någon gång under veckan, jag vill veta hur allt står till!

Massa kramar från Jimmy och mej, å Hilma skickar en liten spark :)

Lenaa sa...

Jag tänkte ringa dig i helgen men såg att du åkt ifrån mobilen! Kanske kan höras ikväll, jag provar att slå en pling (om jag kommer ihåg, haha). Kramar!