onsdag 23 mars 2011

Hehe, så gulligt!

V.12+2


 Jag la upp denna bild på facebook igår och fick en massa fina kommentarer! Men det roliga var att jag även fick telefonsamtal om just detta, haha! Först så ringde min FD. chef (vi jobbar på samma ställe ännu) och undrade om det var jag på bilden och om det var sant och varför jag inte sagt någonting!? (Vi har knappt setts på senaste). Riktigt rolig reaktion ;)
Sen när jag var på väg hem så ringer min gamla kollega och frågar samma sak! Om det verkligen är jag på bilden osv. Jag höll på och skratta ihjäl mig! Folk har blivit så chockade! Hehe!
Men jag vill också tacka er för era söta och roliga kommentarer. Att så många är så glada för våran skull hade jag ingen aning om! Ni är helt underbara!

Även elever i klassen har upptäckt att jag är gravid. Dom har velat fråga mig i 2 veckor men ingen har vågat! Tänk om jag bara ätit en massa godis lixom? Tillslut så var det någon som vågade fråga och sen spred det sig. Får kommentarer som: "Hej Lena. Jag tycker om din mage!" "Så fin mage du har." "Din mage är så gullig" osv. Sötnosar!

2 kommentarer:

Anna sa...

Du har verkligen fått en jättefin bulle!!! =)

Sanna sa...

Syns att du väntar en sötnos där inne!

Ta hand om er!

Kram Sanna