måndag 22 mars 2010

Hemma igen

Det blev en lång vecka förra veckan. Men den blev bra. Begravningen var super fin fast väldig lessam såklart. Konstigt nog så har jag inte fattat att mormor är borta än. Så jäkla knäppt. Det är klart att hon finns! Men jag kan inte ringa henne, krama henne eller känna hennes lena kinder. Det kommer väl ta lite tid antar jag innan det klarnar.
Och så hade vi ju mammas 50 års fest. Det blev kanon =) Det var roligt och alla verkade ha trevligt! Go mat, till viss del bra musik och bra stämning! Lyckad kväll som slutade halv 4 på morgonen, puh! Hehe, inte helt lätt när man är van att lägga sig 21-22 på kvällarna!
Freya var så duktig under festen. Hon åt fint, sprang omkring bland folk och roade sig och andra utan en massa hyss och kämpade fram till kl 23 innan hon gav upp och somnade i vagnen. Sen var det musik på hög volym och ändå sov hon så bra! Vaknade någon gång men somnade snabbt igen när hon märkte att mamma och pappa var kvar. Sötnos!

En bra vecka med andra ord men det är rätt gott å vara hemma igen. Det blev som sagt ganska intensivt och jag gillar det men även den annars ganska lugna vardagen.
Strax iväg och hämta stumpan på dagis!

Kram
L

Inga kommentarer: