tisdag 23 mars 2010

Freya på rymmen!

När vi var i Dalarna så åkte vi till Borlänge för att shoppa lite. Vi började med att äta lunch på McDonalds och där har dom en lekplats med rutchkana osv för barnen. Freya och Alexander fick leka där och vi satt vid ett bord precis bredvid och jag var vänd mot dom och utgången för att se så att ingen skulle smita. Det finns nämligen typ en liten pool utanför (dekoration) som intresserade Freya väldigt mycket så jag var orolig för att hon skulle springa dit för att bada. Dom lekte så snällt och sprang upp och åkte ner igen, om och om igen. Sen så tyckte jag att det tog lite väl lång tid för dom båda att komma ner igen. Så jag gick dit och hittade Alex men inte Freya. Gick då till "poolen" men där var hon inte heller så jag gick tillbaka igen och kunde inte hitta henne!
Sen så blickade jag ut från McDonalds och fick se ungen en bit bort vid rulltrapporna! Jävlar va jag sprang. Och så ser jag att en kompis till min bror Roger (som var med) står där med Freya. När jag kom fram så förklarade hon att hon hade sett Freya och följt efter henne då hon inte såg någon som verkade vara hennes mamma (hon visste inte att Freya var min) och att hon inte hade några skor så hon tyckte det var lite konstigt. Hon hade alltså hittat Freya på Nedre plan (!) utanför en skobutik där hon stod och kollade in skor. Sen hade Freya åkt upp igen och det var då jag fick syn på henne.
Herregud säger jag bara! Jag blev så jävla rädd! Tänk om någon dum människa hade hittat henne? Tagit henne? Kände mig som en riktigt dålig mamma. Men jag satt ju och kollade och måste missat henne med sekunder! Jag vet att sånt händer men oj oj, jag var skärrad ett bra tag efteråt! Min lilla trollunge!


1 kommentar:

madde sa...

men fy vad läskigt! tur att hon kom tillbaka! det går ju så fort!
msn verkar krångla så mycket. hur gick allt i dalarna och så? går det bra på jobbet? kram