onsdag 25 januari 2012

Prickikorv

Lea har i snart 2 veckor haft diverse utslag och prickar. Jag var på bvc två gånger förra veckan pga detta och även barnmedicin. Ingen vet vad det är hon har!
Dom på barnmedicin tyckte att vi skulle avvakta en vecka och se om det gick bort men nu är det fan värre än värst... Hon har stora områden av prickar och rodnad som också på många ställen känns torra. Till en början såg det ut som exem men nu vette tusan...
Imorgon tänker jag gå till vc för att få hjälp med detta. Det blir ju bara värre och har även börjat "klättra upp" i ansiktet och hårbotten på henne! Dom tror att det kan ha med vaccinationen hon fick för 2 veckor sedan men det borde ha gett sig nu! Så nu får dom allt ta och göra allt dom kan för att få reda på vad detta är och behandla det. Gör dom inte det, åker jag till barnsjukhuset. Hon ska inte behöva ha det så här, min lilla skatt!

Detta är ena benet... =( Lika illa om inte värre på andra och även lite på mage, hals, kinder och nacke.

1 kommentar:

Nackie sa...

Lena, det ser ut precis som det Lukas hade. Han hade överallt och speciellt i ansiktet. Det är inget att oroa sig över, det är kroppen som fortfarande anpassar sig, hormoner som löper lite fritt just nu. Lukas kan fortfarande få lite sådär men det blir mindre och mindre ju längre tid det går. Men om du verkligen är orolig så åk till sjukhuset istället för VC, oftast kan de inget göra där. Lycka till.