onsdag 30 november 2011

Jag har bestämt mig

Tack snälla ni för erat stöd! Vare sig jag träffar er ofta, sällan eller aldrig så finns ni där med tips och råd. Det är guld värt för mig, så tack!

Jag har bestämt mig att sluta amma. Nu är det ersättning som gäller. Det tar emot lite måste jag säga. Det fungerade ju att amma så känner att det är lite synd, men jag gör det inte till vilket pris som helst. Ställa om kosten hade varit för mycket för mig och när Lea mår bättre av ersättningen så ja, då är det de jag väljer! Hade ändå bara tänkt amma fram till nyår...

Sen tänkte jag på en sak.. Ersättningen innehåller väl mjölkprotein? För det var ju det jag skulle utesluta i min kost men om det finns i ersättningen som hon mår bra av så är det ju inte pga det som hon varit lite körig i magen! Aja, nu är det ett avslutat kapitel och försöker ställa om både kropp och själ på det nya!


Freyabus är livsfarlig! Hon har haft en nattlampa på väggen i sitt rum, men hon tuggar (!) på sladden och har en gång fått ström i sig (gick dock bra). Så vi har tagit bort den men hon har då fått sova i mörker, vilket hon inte gillar...
Funderade på hur vi skulle lösa detta och läste i en mammatidning igår och fick syn på en Barbapappalampa! Denna är skit smart, för man laddar den på den gröna plattan, plockar bort den och sedan lyser den i 11 timmar, blir inte varm och barnet kan ligga och krama om den på natten och få ljus!
Alltså sladd och batterifri! Så jävla bra! Freya har inte sett den ännu så ska bli spännande och se vad hon kommer tycka om den. Är själv lite ivrig, hihi!

Lea tyckte mamma var för seg med att hämta nappen, så hon tog tummen istället!
Hjärtat mitt!

Inga kommentarer: