torsdag 3 november 2011

Freya kan!

Freya, hon kan hon!
  • Idag när jag skulle byta en bajsblöja på Lea så ville hon hjälpa till. Trodde hon skulle hålla avstånd men ikke! Hon tog en våtservett och torkade Leas rumpa och var så noga så! Haha! Sen på med ny blöja. Riktigt duktig!
  • Jag satt i soffan och var ledsen (pga amningen eller för att Lea skrek så hjärtskärande) och då springer Freya iväg och hämtar papper till mig att torka tårarna med. Gulle!
  • Hon gosade med Lea och säger till henne: "Du är så söt. Jag älskar dig, lillasyster!"
  • Freya är på Lea hela tiden. Ska pussa och krama och gosa! Blir lite för mycket ibland men man ser verkligen hennes kärlek till Lea!
  • För någon dag sedan letade jag efter kuvert och Lea låg på skötbädden på golvet vid tv:n och Freya satt bredvid. Jag försvann in i sovrummet i någon minut bara och pratade hela tiden med Freya för att höra så hon inte gjorde något med Lea. När jag kommer tillbaka ut dock, så ser jag att skötbädden inte ligger där den låg nyss. Frågade Freya om hon rört Lea och säger då:
    "Ja, jag snurrade henne lite bara." Haha! Jag höll på att dö av skratt! Inte helt okej men ändå!

Mina fina barn! Freya är jobbig och Lea skriker en massa men jag skulle inte för en dag ens vilja byta ut det jag har. Älskar dom något oerhört och älskar att vara 2 barnsmamma!

 Gosfisen!

Freya ska på spökfest på dagis och klätt ut sig till prinsessa!

3 kommentarer:

Emelie sa...

Det är de bästa kärleken som finns, syskonkärleken!
Va gullig hon är mot sin lillasyster <3

Har du så ont nrä du ammar så du gråter din stackare :-( Hoppas det ger med sig!

Lenaa sa...

Emelie: Nu gör det inte så ont längre men det gjorde!
Ja, det är verkligen den bästa <3

Hanna sa...

Vad ljuvliga de är!