tisdag 9 februari 2010

Förvirrad Lena

Jo då, nog ställde jag till det för mig själv igår. Jag stod och väntade på bussen. Tog upp telefonen och ringde mormor. Då kommer bussen och jag kliver på. När vi var på marklandsgatan så stannade inte bussen där den brukar. Konstigt tyckte jag men tänkte inte så mycket mer på det. Sen så vänder jag mig om och ser att MIN buss kommer bakom och stannar där den ska. Öh, jaha och vilken buss är jag på då?? Den åker iväg och svänger bort mot ett ställe jag aldrig varit på! Tröck på stopp för att kliva av närmsta busshållsplats. Ja självklart tog ju det en stund! Väl av och vänta 5 minuter så kommer en buss som går tillbaka. Där får jag vänta 10 minuter på min buss. Men när det var 5 minuter kvar så kom en buss som går till Sisjön som jag inte sett innan. Den stannar på ett annat ställe men jag som är uppstressad tänker att det blir ju kanon. Ja den tog ju både längre tid och jag hamnde längre bort ifrån dagis där jag skulle hämta Freya! Haha!
Och det roliga är att man försöker verkligen se ut som att man vet precis vad man håller på med, haha! Sikken soppa. Jag hann PRECIS till dagis.
Sen hem och laga mat, var skit hungrig och så luktar köttet typ koskit. Ringer farsan balo och kollar läget men det ska vara okej att äta. Steker det och när jag ska servera maten känner jag ännu lukten. Smakar på den och jo fan smakar det lite koskit av den! Nej fan, vägara äta och riskera matförgiftning så den åker i soporna och kvar till middag blir pastahjul, sås och grönsker.. Haha, vilken middag! ;)
Ja jag hoppas att jag inte kommer råka ut för samma sak idag igen. Ska vara liite mer uppmärksam vilken buss jag kliver på härdan efter!

Kram på er

2 kommentarer:

Madeleine sa...

hihi du är rolig du! :) saknar dig gumman! å din blogg har ju blitt så fiin! *avis*
Kram på dig!

Jenny sa...

hihi ja de så lätt hänt o ta fel buss! va bra att de löste sig iallfall! =)