torsdag 15 september 2011

20 dagar kvar!

Idag är det 20 dagar kvar, 3 veckor, tills den beräknade dagen för bebisens ankomst är! 5 oktober.
Man brukar säga att man dom sista veckorna blir ovanligt pigg och städar, bakar och donar innan bebisen kommer men inte jag inte! Är så trött och lusten till att göra något är inte stor.
Igår skulle jag åka till min vän Malin men jag blev lite yr och då vill jag inte ute och köra bil, så jag avvaktade lite. Hon tyckte att jag skulle ta och vila lite mer men det är ju typ det enda jag gör känns det som. Jag gjorde som hon sa dock. La mig i sängen och jag somnade nästan direkt och sov i 3 timmar!! Behövde nog vila, trots allt... Tråkigt att det inte blev något besök bara.... =(

Så jag hoppas alla mina vänner har överseende om jag är dålig (läs: sämre än vanligt) på att höra av mig. Tänker på er alla men ja, det är inte så mycket mer än så jag orkar just nu.

Annars mår jag bra. Det är bara denna skit-jobbiga tröttheten som ställer till det för mig. Sen har jag varit lite otålig som övergått till att jag nästan inte tror att det kommer komma någon bebis ändå. Den kommer vilja ligga där inne hela tiden och låta oss andra vänta! Inte snällt ;)

Känner mig som en sliten gumma och tycker mig se ut som en också. För vad jag än gör så ser jag trött ut.. Fick dock höra när jag mötte en granne, efter jag lämnat Freya på dagis, och vi stått och pratat ett bra tag:
"Men! Va vacker du är!"
Jag blev helt paff och bara "öööh?"
"Ja men, du är ju så vacker. Jag tänkte inte på det innan men nu såg jag det. Det bara strålar om dig ju! Jag var inte vacker som gravid men det är du!"
Jag tackade så mycket och det kändes kul att få höra. För som sagt, det är inte så jag känner mig längre, hehe!

Bebis där inne, kom ut, kom ut!!
V.38 (37+0). +10 kg och ca 20 dagar kvar

1 kommentar:

Anna sa...

För mig var det att jag blev pigg samma dag som bebisen titta ut. Alltså en märkbar skillnad från ena till den andra dagen. Känn efter en sådan skillnad istället ;)