söndag 18 mars 2012

Skogen, födelsedag och simhallen


I torsdag så var vi tjejor i Sisjön. Hade lovat Freya att vi skulle ha picknick där om det var fint väder. Sisjön


 

 

Kul att leka med isen men kallt blev det

Lea-bus
Syskonkärlek


Freya tyckte inte alls om när vi kom in och sjöng för henne på hennes födelsedag. Hon ville bara att vi skulle vara tysta, haha! Har för mig att det var så förra året med så vi får väl skapa en annan tradition på morgonen för henne. Men sen när hon fick paket och en donut me grasyr på till frukost blev det bra igen ;)

Finklätt skulle det vara såklart. Allihop!
 
 Igår åkte jag och Freya själva till simhallen. Ingen av oss har varit i våran simhall här, så vi provade den. Var perfekt för barn! Freya tyckte det var så kul men det jag tror hon uppskattade allra mest var nog bastun! Där var vi själva och det var lagom varmt och Freya som frös tyckte det var såå skönt och mysigt. Hon ville stanna där och jag med men klockan började dra iväg (trodde jag) så jag har lovat att vi ska basta mer nästa gång. Klockan inne i simhallen visade 1 timme mer (!) så vi hade ju kunnat stanna längre än vad jag trodde... aja, det blev rätt bra ändå. Freya gillade ju det och det var huvudsaken. Var mysigt med en egen stund, bara jag och Freya!

2 kommentarer:

Hanna sa...

Vilka härliga dagar ni verkar ha haft! Det som Lea har på sig på Freyas födelsedag, är det den som Freya fick av oss när hon var liten? Ser ut så i färgerna, kul i så fall :)

Lenaa sa...

Hanna, ja det är den! =D Så kul att kunna använda den igen. Älskar den!