söndag 16 oktober 2011

Tack alla!

Tack snälla för era fina kommentarer. Vi är så stolta över trollet!

Svar på några frågor.
Om jag hann ta EDA? 
Svar: Nej. Jag frågade efter det en gång men jag förstod att det redan var för sent. Sen tyckte jag att jag kunde hantera själva smärtan från värkarna okej med lustgasen, det var själva trycket som var jobbigast och det visste jag redan, att EDAn inte kunde ta bort ändå. Så jag visste redan svaret att det är för sent och kommer ändå inte hjälpa mot det jag ville. Så vi ökade lustgasen istället!

Vem är hon mest lik?
Svar: Freya! Dom är sjukt lika varandra. Nu förstår jag ju ni menar av mig och Patrik. Det har jag svårt att svara på dock. Tyckte det var svårt med Freya också. Dom på min sida sa att hon var lik mig och dom på Patriks sida sa att hon var lik honom. Så det beror nog helt på hur man ser det.. Hehe! Men mitt svar blir Freya.

Ignorera blekfisen ;)

Lika? Vad tycker ni?


2 kommentarer:

Kajsa sa...

Åh va fin hon är! Va roligt att se bilder på lilla nya Lea! Och ja, hon är en kopia av storasyster! =) Grattis igen, Lena, Patrik och Freya!

Anna sa...

Meen hade de inte haft några år emellan kunde de varit tvillingar. Va bra! Då behöver inte Felix o Wille bråka om Freya, fick de en varsin tjej ;)