tisdag 21 februari 2012

Nej men heej!

Ja, här var det dött.. Har inte bloggat på flera veckor ju!
Har tänkt skriva flera gånger men då har något kommit ivägen. Och när jag väl haft tid så har jag glömt bort vad jag ville skriva? Haha!

Vad har vi haft för oss sen sist då?
Vi har varit i Dalarna bland annat! Det var jättekul och flickorna var sååå duktiga att åka bil i 7 timmar. Eller ja, 5,5 -6 h i bilen + några stopp då. Lea sov mest hela tiden och Freya blev som vanligt arg och vi stannade fast vi inte var framme, haha!
Vi åkte skridskor, pulka, lekte, Freya klippte sig och ca 15 cm åkte av, träffade en massa vänner och myste till 1000!
Och mamma och pappa fick en kväll utan barn också. =)

Här hemma händer det inte så mycket just nu. Jag försöker hålla det så också för att ha det så lugnt och tryggt som möjligt för barnen. Freya framförallt.
Det går lite bättre med hennes utbrott. Dom är inte lika många och inte lika häftiga alla gånger, men visst är det jobbigt till och från ändå. Men jag är ändå glad för att det är viss förbättring!

Lea utvecklas som tusan. Hon rullar och snurrar så hon tar sig dit hon vill, leker med leksaker, tuggar på Freya som är stora idolen och är en nöjd och glad tjej!
Vi har börjat med gröt varje kväll (hon är hungrig liten tjeja) och det älskar hon! Allt hon får smaka på åker ner utan problem. Hon spottar inte ut maten som många barn gör, utan det äts upp.
Hon kämpar på och försöker krypa men inte klarat av det riktigt än. Hon är nu ca 4,5 månad.

Systrarna Last

Jag och Freya-Bus!


Fler bilder kommer när jag fått dom av mamma!
KRAM

1 kommentar:

CarinaL sa...

Du har fått bilderna ... för ett ta sen.. :P